Den samme træning, der tog verdensstjernerne til toppen

Vores Gamechanger Camps er intensive træningscamps med fokus på komplet træning, der styrker deltagernes kampspil. Gamechanger Camps arrangeres om sommeren for spillere mellem 13 og 16 år og er velegnede til alle, der synes, det er sjovt med floorball, og som ønsker at tage deres spil til deres højeste niveau. Her er træningen mere i tråd med, hvordan træningen ser ud på eliteniveau.

Bliv bedre i kampsituationer 

På Gamechanger Camps har vi fokus på det store billede, hvilket betyder, at vores træningsmetode KeyTraining suppleres med fysisk træning, teori, teambuilding, kamp og turnering. Det betyder, at spillerne skal kunne tage det, de har lært gennem KeyTraining, og implementere det i virkelige kampsituationer. Derudover arrangerer vi foredrag for deltagerne om emner som moral, venskab og alkohol.

Jævne udviklingsgrupper

Da fokus på Gamechanger Camps er at udvikle deltagerne så hurtigt som muligt, gennem helheds træning med både teknisk træning og turnering, er vores mål at skabe så jævne udviklingsgrupper som muligt.  
 
Derfor er der ingen direkte booking til Gamechanger Camps, men det er muligt at komme med en interessetilkendegivelse, og vi vil tjekke med spillerens træner om hvilket niveau spilleren er på. Klubtrænere kan også fortælle os om spillere på deres hold. 

Det er også vigtigt, at alle der deltager synes det er sjovt at træne meget, og ønsker øget fokus på træning og turnering med andre ligesindede der brænder for floorball. At alle spillere har en fælles stærk vilje til at nå langt, er en af nøglerne til, hvorfor vores metode har været så succesfuld, når det kommer til at forme elitespillere.

Næste trin

Spillere, der udmærker sig på vores Gamechanger Camps, kan også blive tilbudt muligheden for at deltage på den Selected Players højeste campniveau: World Talent Cup

Flere oplysninger

Alle træningspas, kampe og andre aktiviteter foregår i Europas fedeste floorballarena – IFU Arena i Uppsala – hvor deltagerne også spiser frokost, middag og aftensmad. Overnatning og morgenmad på det firestjernede Arena Hotel er inkluderet i gåafstand til arenaen.