Træner/leder tips om spillere til World Talent Cup  

Via nedenstående formular kan du som træner/coach tipse os om spillere til World Talent Cup.  

Det er ikke muligt at foretage en direkte registrering til WTC, men spillere inviteres gennem tips og anbefalinger fra trænere. Forældre kan komme med en interessetilkendegivelse, som vi derefter tjekker med træneren om, hvilket niveau spilleren er på. 

Grunden til, at det ikke er en åben registrering, er, at vi ønsker at opbygge jævnbyrdige udviklingsgrupper, da WTC ikke kun indeholder individuelle tekniske træningselementer, men også kamp- og turnering, som er afgørende for at hæve udviklingsniveauet.  

Derfor ønsker vi at opbygge så jævne udviklingsgrupper (landshold), så alle spillere får mest muligt ud af at deltage i WTC. Når vi modtager et tip om en spiller, sender vi en invitation til spillerens forælder som så kan tage stilling til at deltage.  

Kriterier

Hvis følgende tre punkter nedenfor gælder for spillere i dit eller andre hold i din klub, accepterer vi taknemmeligt dine tips. 

  1. Hver deltager skal være blandt toppen af spillere i sit distrikt/region og have et spilleniveau, hvor han/hun håndterer et højt kamptempo i den højeste liga i hans / hendes aldersgruppe.  
  1. Spilleren ønsker at have et stort fokus på træning og kampe 
  1. Spilleren kan lide at træne meget!

Dine kontaktoplysninger (Ledere)

Spillere

Sletning af spillere

Om spilleren

Forældres kontaktoplysninger

Tilføj spillere
* = Obligatorisk felt
Send ind