Selected Player arbejder for at fremme svensk og international talentudvikling og styrke unges sundhed og trivsel. Vores mål er, at flere fortsætter med at dyrke floorball jo ældre de bliver i landenes idrætsforeninger, og at sporten vokser både i Sverige og internationalt. 

Vores baggrund

Selected Player blev grundlagt af Jonathan Kronstrand i 2006. På den første camp var vi 30 spillere. I dag har over 35.000 spillere været igennem vores træningscamps. Det viser, at KeyTraining, vores træningsmetode og vores camp setup virker. KeyTraining har vist sig yderst effektiv, når det kommer til at udvikle deltagernes teknik. Derfor tilbyder vi udviklingsgaranti på vores træningscamps. 

På Sveriges U19-landshold, både på kvinde- og herresiden, har 75 procent deltaget i vores træningscamps. Vi har også trænet flere seniorlandsholdsspillere og utallige elitespillere. 

Ideen har altid været at give unge spillere de nøgler, de har brug for – individuel teknik, fysik og spilforståelse – for at nå verdenstoppen. 

Vi tilbyder udviklende, professionelle, seriøse og behagelige træningscamps, hvor du som deltager kan finde venner for livet, opbygge din selvtillid og selvværd og blive inspireret til at turde tro på og følge dine mål.

Grundlagt af landsholdsspiller Jonathan Kronstrand

Grundlæggeren af Selected Player er Jonathan Kronstrand, tredobbelt verdensmester. Jonathans mål har altid været at udvikle og hjælpe spillere over hele verden til at få den sjoveste og bedste start på deres floorballkarriere som muligt. 

Jonathan startede sin karriere i Haninge BK og fik sin førsteholdsdebut som 14-årig. Sammen med klubben vandt han tre svenske mesterskaber og senere, på landsholdet, tre VM-guld – i 1998, 2000 og 2002. Jonathan har stadig rekorden for flest point scoret under en svensk mesterskabsslutspil, en rekord han har haft siden 2001.