Prøv træningen, der tog verdensstjernerne til toppen 

Vores Skill Camps er intensive træningscamps med fokus på tekniktræning, der arrangeres over 30 steder i Sverige i sommerferien, efterårsferien, vinterferien og påskeferien. De henvender sig til børn i alderen 10 til 12 år og er velegnede til alle, der synes, det er sjovt med floorball, og som gerne vil blive bedre. 

Udvikl din teknik med raketfart 

På Skill Camps har vi fokus på vores træningsmetode KeyTraining – en metode, der allerede har hjulpet flere af verdens bedste floorballspillere til tops. Vores dygtige instruktører lærer deltagerne gradvist at udvikle sig i de tre vigtigste floorballelementer: bevægelseskontrol, blikkontrol og hastighedskontrol. 

Sjov og inspirerende tekniktræning 

Skill Camps er for alle, og der er stort fokus på, at det skal være sjovt og udviklende. Vi mener også, at teknikudvikling er vigtig, da det øger selvtilliden og selvværdet, hvilket gør det sjovere at spille kampe, og at man fortsætter i floorballsporten længere. Derfor er vores Skill Camps progressive, hvilket betyder, at træningsniveauet stiger hvert år. 

Næste trin

Alle, der deltog i en Skill Camp i løbet af det år, de fyldte 12 år, og som har viljen og ambitionen om at komme videre, tilbydes muligheden for at prøve det næste campniveau, Gamechanger Camp. Inviterede spillere har chancen for at deltage i Gamechanger Camps i det år, de fylder 13 år. Disse camps adskiller sig fra Skill Camps ved, at de fokuserer mere på kampsituationer og turnering, samt at være nationale og inkludere overnatninger.