Martina Johansson, mamma till Peter och Magnus Johansson som båda idag spelar i U19 landslaget

”Selected Player arrangerar mycket proffsiga och genomtänkta lager för barn och ungdomar. Det är tydligt att det finns ett upparbetat koncept och en noga förberedd plan som drivs at ett mycket kunnigt och seriöst team. Det jag framför allt gillar är att ledarna och instruktörerna fokuserar både på den individuella utvecklingen och laget för att på bästa sätt förbereda spelaren inför kommande utmaningar. Det är ett smart upplägg om man valt att engagera unga tjejer och killar som fortfarande är aktivet på hög nivå som instruktörer. Det ger inte bara deltagarna bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas maximalt utan även motivation och inspiration samt skapar kontaktnät mellan unga och äldre innebandyspelare.”