Ostoehdot

Päivitetty 20.09.2023 

Sopimus

Asiakkaan ja toimittajan (Selected Player Sweden AB) välinen ostosopimus on sitova, kun tilaus on rekisteröity. Vahvistus tilauksesta lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Maksut

Asiakkaanamme suoritat maksun Klarnan ja sen eri maksuvaihtoehtojen kautta. Teet tämän valinnan ”Ostoskorissasi”, kun suoritat ostoksen eri ”Maksutapojen” kautta, joita Klarna tarjoaa sinulle asiakkaana. 

Tavaroiden palautukset, vaihdot ja valitukset 

Sinulla on täysi peruutusoikeus 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta, jos et ole käyttänyt tuotetta ja se palautetaan alkuperäisessä kunnossaan. Tämä koskee vain fyysisiä tuotteita. 

Peruutusoikeus ei koske leirien, kuljetusten, urheilutapahtumien ja vastaavien varauksia/ostoja, katso kunkin tuotteen erityissäännöt. 

Vaihto-oikeus ei koske nimillä tai nimikirjaimilla painettuja vaatteita, jos olet saanut oikean tilaamasi tuotteen ja se on täydellinen. 

Palauttaessasi tai vaihtaessasi tavaroita maksat itse palautuskulusi. Jos kyseessä on reklamaatio, joka johtuu vaurioituneista tavaroista tai siitä, että olemme lähettäneet väärät tavarat, hyvitämme sinulle kaikki lähetys- ja tavarakulut. Ota aina yhteyttä meihin ennen kuin palautat tuotteen, josta haluat tehdä reklamaation, osoitteeseen info@selectedplayer.com tai puhelimitse (+46) 8 50 00 19 09 kaikkina arkipäivinä klo 09.00-15.00 välisenä aikana. 

Palautusmenettely: Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Soita meille numeroon (+46) 8 50 00 19 09 saadaksesi tietoa palautusehdoista. Kun vaihdat tai palautat tuotteen, olet vastuussa kuljetuksesta ja maksat palautusrahdin. Jos olemme lähettäneet väärän tuotteen, maksamme palautusrahdin. 

Vaihto kestää noin 10-14 päivää riippuen palautukseen käyttämästäsi toimitustavasta. Vaihdossa olet vastuussa palautuksen kuljetuskustannuksista. Veloitamme vaihtotavaran uudesta toimituksesta Ruotsin sisällä riippumatta tavaran hinnasta. Vaihtotavaran lähettämisestä Ruotsin ulkopuolelle veloitamme sinua asiakkaana kustannuksista riippuen. 

Jos havaitset paketin vastaanottamisen yhteydessä vaurioita, ilmoita niistä jakelupisteessä. Jos huomaat vaurion vasta pakettia avatessasi, ilmoita siitä meille numeroon (+46) 8 50 00 19 09 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@selectedplayer.com. Lähetä sitten tavarat takaisin. Jos kyseessä on hyväksytty reklamaatio tavarasta tai vahingoittuneesta lähetyksestä, hyvitämme kuljetuskustannukset 150 SEK asti. Tarvitsemme alkuperäisen kuitin kuljetusyhtiöltä voidaksemme korvata kulut. 

Osallistumismaksujen peruuttaminen/palauttaminen 

Kun ostat SP-leiripaikan – leirin kokonaismaksu alle 3000 SEK. 

Jos olet ostanut paikan kurssille, leirille tai tapahtumaan, voit saada rahasi takaisin, jos peruutat osallistumisesi viimeistään kuukautta ennen tapahtuman ensimmäistä päivää. Jos aikaa on alle kuukausi, maksusta voidaan palauttaa enintään 50 %. 

Jos peruutus tapahtuu sairauden tai loukkaantumisen vuoksi alle kuukausi ennen lähtöä, peruutuksen tueksi on esitettävä voimassa oleva lääkärintodistus, joka lähetetään sähköpostitse osoitteeseen Selected Player Sweden AB, avboka@selectedplayer.com. Lääkärintodistuksen on oltava perillä viimeistään 1 kuukauden kuluttua peruutuksesta. Tässä tapauksessa koko osallistumismaksu palautetaan lukuun ottamatta 300 SEK hallinnointimaksua. 

Peruutus on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen ensimmäistä leiripäivää (sisäänkirjautumisaika kyseisen leirin/kupin saapumispäivänä). 

Kurssille ja/tai leirille osallistumisen peruuttaminen on tehtävä lähettämällä sähköpostiviesti, jossa on tiedot peruutuksesta osoitteeseen avboka@selectedplayer.com. Peruutusta ei voi tehdä suullisesti. 

– Vaihtoehto 1: Asiakas voi vapaasti siirtää ilmoittautumisensa toisen kaupungin leirille tai seuraavalle tulevalle leirille. 

– Vaihtoehto 2: Ilmoittautumismaksusta palautetaan 100 %. 

– SP:n ostamat tavarat (vaatteet ja muut materiaalit) leirillä noudettavaksi lähetetään maksutta asiakkaan kotiin. 

Kun ostat SP-leiripaikan – leirin kokonaismaksu yli 3000 SEK.

Osallistujalla on oikeus peruuttaa paikkansa Selected Player leireissä loukkaantumisen tai sairauden vuoksi lääkärintodistusta vastaan vain, jos hän on hankkinut peruutusvakuutuksen (osallistumismaksun palauttamiseksi). 

Peruutusvakuutus ei ole osa osallistumismaksua, eikä sitä palauteta peruutustapauksessa. Peruutusturvaa ei voi ostaa takautuvasti. 

Jos peruutussuojaa ei ole, leirin voi peruuttaa, mutta rahoja ei palauteta. 

Jos peruutusturva on saatavilla, sovelletaan seuraavaa:

– Peruutus voidaan tehdä, jos osallistuja tai hänen perheensä (äiti, isä, sisarukset) kärsii vakavasta sairaudesta, terveydentilan heikkenemisestä, tapaturmasta tai urheiluvammasta ja tämä tapahtuma on luonteeltaan sellainen, että osallistuja ei voi kohtuudella osallistua Selected Player leirille tai tapahtumaan. 

– Peruutuksen syy on dokumentoitava luotettavasti lääkärintodistuksella ja/tai perhetodistuksella. 

– Peruutussuojaa ei sovelleta, jos leiri perutaan tai siirretään. (katso tätä koskevat erityissäännöt) 

– Edellä mainitun peruutuksen voi tehdä vain osallistujan huoltaja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen avboka@selectedplayer.com, jossa on kaikki tarvittavat tiedot. Suullinen peruutus ei ole pätevä. 

– Osallistuminen on peruutettava mahdollisimman pian sen jälkeen, kun peruutuksen syy on ilmennyt. 

– Peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen Selected Player leirin ensimmäistä päivää (ilmoittautumisaika kyseisen leirin/tapahtuman saapumispäivänä). 

– Jos osallistujalla on peruutusturva ja lääkärintodistus, osallistuminen voidaan peruuttaa edellä mainittujen kohtien mukaisesti, jolloin osallistumismaksu palautetaan ilman edellä mainittuja peruutusturvakustannuksia (eli yhteensä 350 SEK vähennys). 

– Peruutuksen jälkeen osallistujalle edellä mainitulla tavalla hyvitetty summa palautetaan asiakkaalle 1 kuukauden kuluessa, kun Selected Player on saanut kaikki tiedot viimeistään 1 viikkoa ennen leirin alkua. Kesän aikana Selected Player pidättää oikeuden viivästyttää palautuksia viikolle 33 asti (koskee kesä- ja heinäkuun leirejä). 

Peruutusoikeus ei koske leirien ostamista. 

Force majeure 

Jos Selected Player ei voi järjestää leiriä pandemian, saarron, boikotin, työsulun, tulipalon, sodan tai muiden Selected Playerin riippumattomien olosuhteiden vuoksi, sovelletaan ensisijaisesti seuraavaa: 

1. Asiakas voi vapaasti siirtää ilmoittautumisensa toisen kaupungin leirille tai seuraavalle tulevalle leirille. 

2. 50 % leirimaksusta palautetaan. 

– SP:n ostamat tavarat (vaatteet ja muut materiaalit) leirillä noudettavaksi lähetetään maksutta asiakkaan kotiin. 

Tilanteesta riippuen Selected Player tarkastelee tilannetta ja arvioi, voidaanko suurempaa hyvitystä tehdä. 

Selected Player osallistujien tietojen käyttö 

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyt, että Selected Player ja mahdolliset yhteistyökumppanit voivat käyttää osallistujasta Selected Playerin aikana otettuja valokuvia sisäisessä ja ulkoisessa tiedotuksessa, sosiaalisessa mediassa, nettisivuilla ja markkinoinnissa. Selected Player ei luovuta osallistujien yhteystietoja ulkopuolisille kumppaneille, jotka haluavat tiedot markkinointitarkoituksiin. Vain yritykset, jotka tarjoavat Selected Playeriin suoraan liittyviä palveluja, saavat yhteystiedot (esim. vakuutusyhtiö, jossa pelaajat on vakuutettu Selected Playerissa). Osallistujat voivat kuitenkin saada erilaisia tarjouksia uutiskirjeiden välityksellä. 

Osallistujan vastuu viestinnästä 

Verkkokaupassa annetut sähköpostiosoitteet ovat sähköpostiosoitteita, joihin lähetämme tietoja ja uutiskirjeitä Selected Player -leireistä ja -tapahtumista sekä muista ostoksista. On tärkeää, että asiakas/vanhempi tarkistaa jatkuvasti annetut sähköpostiosoitteet. Jos et saa uutiskirjeitä tai muita postituksia, on tärkeää, että tarkistat roskapostikansiosi ja hyväksyt sähköpostiosoitteemme, jos sähköpostit ovat päätyneet sinne. 

Säilytämme asiakkaitamme koskevat seuraavat henkilötiedot: 

Asiakkaat: Etunimi, Sukunimi, Yritys/organisaatio, Sähköposti, Henkilö- tai yritysnumero, ALV-numero, Osoite, Postinumero, Kaupunki, Maa, Puhelinnumero. 

Tilaukset: IP-osoite, sähköpostiosoite, henkilö-/yritysnumero, alv-numero, osoite, yritys, etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, kaupunki, puhelinnumero. 

Asiakkaana voit milloin tahansa pyytää näiden tietojen poimimista, muuttamista tai poistamista.