Sama harjoittelu, joka vei maailmantähdet huipulle

Gamechanger-leirimme ovat intensiivisiä harjoitusleirejä, joissa keskitytään kokonaisvaltaiseen harjoitteluun, joka vahvistaa osallistujien ottelupelaamista. Gamechanger-leirejä järjestetään kesäisin 13-16-vuotiaille pelaajille, ja ne sopivat kaikille, jotka nauttivat salibandysta ja haluavat nostaa pelinsä korkeimmalle tasolle. Täällä harjoittelu vastaa enemmän sitä, miltä harjoittelu näyttää eliittitasolla.

Kehittyminen pelitilanteissa 

Gamechanger Campsilla keskitymme kokonaisuuteen, mikä tarkoittaa, että KeyTraining-koulutusmenetelmäämme täydennetään fyysisellä harjoittelulla, teorialla, joukkueen rakentamisella sekä ottelu- ja cup-peleillä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajien pitäisi pystyä ottamaan KeyTrainingin kautta oppimansa asiat haltuun ja toteuttamaan ne todellisissa ottelutilanteissa. Lisäksi järjestämme osallistujille luentoja esimerkiksi moraalista, ystävyydestä ja alkoholista.

Tasapainoiset kehitysryhmät

Koska Gamechanger-leirien tavoitteena on kehittää osallistujia mahdollisimman nopeasti kattavan koulutuksen avulla, johon kuuluu sekä teknistä koulutusta että cup-pelejä, tavoitteenamme on luoda mahdollisimman tasaisia kehitysryhmiä. 

Siksi Gamechanger-leireille ei voi tehdä suoria varauksia, mutta kiinnostuksenilmaisu on mahdollista tehdä, ja tarkistamme pelaajan valmentajalta, millä tasolla pelaaja on. Joukkuevalmentajat voivat myös kertoa meille joukkueensa pelaajista. 

On myös tärkeää, että kaikki osallistujat nauttivat harjoittelusta paljon ja haluavat keskittyä entistä enemmän harjoitteluun ja ottelupelaamiseen muiden samanhenkisten, salibandysta innostuneiden ihmisten kanssa. Se, että kaikilla pelaajilla on yhteinen vahva halu päästä pitkälle, on yksi avain siihen, miksi menetelmämme on ollut niin menestyksekäs eliittipelaajien muokkaamisessa.

Seuraavat vaiheet

Gamechanger-leireillä kunnostautuneille pelaajille voidaan myös tarjota mahdollisuus osallistua Selected Playersin korkeimman tason leirille: World Talent Cup.

Lisätietoja

Kaikki harjoitukset, ottelut ja muut aktiviteetit järjestetään Euroopan hienoimmalla floorball-areenalla – IFU-areenalla Uppsalassa – jossa osallistujat saavat myös lounaan, päivällisen ja iltapalan. Majoitus ja aamiainen neljän tähden Arenahotellissa sisältyy hintaan, ja areenalle on kävelymatka.