Valmennusvinkkejä pelaajista World Talent Cupiin

Alla olevalla lomakkeella voit valmentajana/valmentajana kertoa meille pelaajista World Talent Cupia varten. WTC:hen ei voi ilmoittautua suoraan, mutta pelaajia kutsutaan valmentajien vinkkien ja suositusten kautta. Vanhemmat voivat tehdä kiinnostuksenilmaisun, jonka jälkeen tarkistamme vetäjän kanssa pelaajan pelitason. 

Ilmoittautuminen ei ole avointa leirille, koska haluamme rakentaa tasavertaisia ja laadukkaita kehitysryhmiä (maajoukkueita). WTC:hen kuuluu yksilöllisen tekniikkaharjoittelun lisäksi myös ottelu- ja cup-pelejä, jotka ovat ratkaisevia kehitystason nostamiseksi ja pelaajat saavat parhaan mahdollisen hyödyn WTC:hen osallistumisesta. 

Kun saamme vihjeen pelaajasta, lähetämme pelaajan vanhemmalle kutsun harkittavaksi. 

Kriteerit

Jos seuraavat kolme kohtaa koskevat sinun tai organisaatiosi muiden joukkueiden pelaajia, otamme mielellämme vastaan vinkkejä. 

  1. Pelaaja kuuluu alueensa kilpatasolle ja hän pystyy selviytymään tiuhasta ottelutahdista ikäluokkansa korkeimmissa sarjoissa. 
  1. Pelaaja haluaa keskittyä vahvasti harjoitteluun ja otteluihin. 
  1. Pelaaja haluaa kehittyä.

Yhteystietonne (valmentaja)

Pelaaja

Poista pelaaja

Tietoja pelaajasta

Vanhemman yhteystiedot

Lisää pelaaja
* = Pakolliset kentät
Lähetä