Keytraining

Pelaajien nopea kehitys leireillämme johtuu suurelta osin KeyTrainingista, koulutusmenetelmästämme ja koulutusohjelmastamme, joka vie osallistujan yksilöllisen tekniikan huolellisesti ja tehokkaasti seuraavalle tasolle. Ohjelman asteittainen luonne tarkoittaa, että jokainen harjoitusleiri tarjoaa uusia askeleita osallistujan kehityksessä.

Koko pelaajan kehittäminen

KeyTraining on progressiivinen ja kehittää kaikkia tekniikoita, ainutlaatuisia liikkeitä ja pelin ymmärtämistä, joita pelaaja tarvitsee ottelutilanteissa. Harjoittelun tavoitteena on luoda perusta tehokkaalle ottelupelaamiselle, joka koostuu tekniikkaharjoittelusta, jossa keskitytään liikkeiden hallintaan, nopeuden hallintaan ja pelisilmään. Pelaaja tottuu vähitellen ratkaisemaan yksinkertaisia ja edistyneempiä pelitilanteita kaikilla nopeuksilla yksilöllisen tekniikkansa avulla.

Teknisen oppimisen kultaiset vuodet ovat 7-12 vuoden iässä. Keytraining auttaa lapsia ja nuoria rakentamaan tehokkaan tekniikan. Mitä aikaisemmin yksilöllinen tekniikka on kunnossa, sitä hauskempaa ottelupelaaminen on. Kehittyminen rakentaa itseluottamusta ja itsetuntoa, mikä edistää pelaajan kiinnostusta viedä salibandya eteenpäin myöhempinä kehitysvuosina, 13-16-vuotiaana. 

KeyTraining kehittää kaikkia niitä yksittäisiä tekniikoita, joita nuori salibandypelaaja tarvitsee ottaakseen isoja askelia eteenpäin pelissään, ja laittaa samalla perusasiat kuntoon, joita tarvitaan pitkälle pääsemiseksi. Leirimme sisältävät aina ottelu- tai cup-pelejä, jotta oppimisympäristö olisi mahdollisimman hauska, realistinen ja monipuolinen. KeyTrainingissa rakennamme yksilöä myös sisältäpäin, jolloin autamme pelaajaa vahvistamaan itsetuntoa ja itseluottamusta. 

KeyTraining suosii yksilöllistä kehitystä ja pelaamista seurajoukkueen kanssa

Leireillämme takaamme kehityksen. KeyTrainingin kautta kaikki pelaajat saavat myös palautetta siitä, miten osallistuja voi kehittää itseään edelleen jatkuvan yksilöllisen harjoittelun kautta ja hyödyntää oppimaansa seurajoukkueen otteluissa 

Motivaation kannalta KeyTraining edistää pelaajan kiinnostusta jatkaa lajin parissa pidempään.