Edusta Suomea World Talent Cupissa

World Talent Cup (WTC) on leiri, johon kokoamme Suomen parhaat lahjakkuudet ja kutsumme salibandy-taitajia ympäri maailmaa testaamaan taitojaan kansainvälisellä tasolla. Koska WTC:ssä keskitytään kehittämään osallistujia mahdollisimman nopeasti, sekä teknisen harjoittelun, että cup-pelien avulla. Tavoitteenamme on luoda mahdollisimman tasavertaiset ja laadukkaat kehitysryhmät (maajoukkueet). Tämän vuoksi WTC:hen ei voi tehdä suoria varauksia, mutta kiinnostuksen leiriä kohtaan voi tehdä alla olevasta linkistä. Me tarkistamme pelaajan valmentajalta, millä tasolla pelaaja on.

 
 

Vinkkejä ja nimityksiä 

Valmentajat voivat itse ehdottaa meille joukkueensa pelaajista, joiden he uskovat olevan oikealla tasolla WTC:hen. Saamme ehdotuksia myös kussakin maassa toimivien kykyjenetsijiemme kautta. WTC:hen kutsutaan 13-16-vuotiaita pelaajia Suomen joukkueeseen. Jokaisessa joukkueessa on 15 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. 

 
 

Korkeimman kansainvälisen tason pelit

Ruotsissa 13-16-vuotiaiden Gamechanger-leireillä parhaiten menestyneet pojat ja tytöt valitaan edustamaan Ruotsia. Toisin sanoen cup-peli on korkeinta kansainvälistä tasoa. WTC järjestetään aina viikolla 30, Ruotsin päättyneiden Gamechanger-leirien jälkeen.

Tekniikkaharjoittelu ja cup-ottelut

WTC:n ensimmäisinä päivinä osallistujia koulutetaan keskittyen yksilölliseen tekniikkaan ja pelin kehittämiseen Selected Playerin erityisesti mukautetun KeyTraining-harjoitteluohjelman pohjalta. KeyTraining- harjoitteluohjelma on suunniteltu vahvistamaan tehokkaasti yksilöllisiä perustekniikoita ja pelin ymmärtämistä, joita maailmanluokan pelaajaksi tai maalivahdiksi kehittyminen edellyttää. 

WTC:n ohjelma jälkimmäinen osa sisältää ottelu- ja cup-pelejä, jotta osallistujat voivat soveltaa oppimaansa todellisissa ottelutilanteissa ja saada laadukasta kansainvälistä kilpailukokemusta kovia vastustajia vastaan. Pelaajille, jotka haluavat taata nopean kehityksen ja saavuttaa täyden potentiaalinsa tulevaisuudessa, WTC on ehdottomasti paras kansainvälinen vaihtoehto. 

On tärkeää, että jokainen WTC:hen osallistuva nauttii harjoittelusta paljon ja haluaa keskittyä entistä enemmän harjoitteluun ja ottelupelaamiseen muiden samanhenkisten salibandy innostuneiden ihmisten kanssa ja heitä vastaan. Se, että kaikilla pelaajilla on yhteinen vahva tahto päästä pitkälle, on yksi avain siihen, miksi olemme niin menestyksekkäitä, kun on kyse tulevaisuuden huippupelaajien muokkaamisesta. 

Kansainvälisiä ystävyyssuhteita

WTC:n tavoitteena on auttaa pelaajia saavuttamaan mahdollisimman hyvät tekniset ja pelilliset taidot 13-16-vuotiaana. WTC:ssä ei kuitenkaan ole kyse vain harjoittelusta ja kilpailemisesta, vaan leirin aikana haluamme rakentaa siltoja ja ystävyyssuhteita salibandymaiden välille, jotka ovat korvaamattomia osallistujille myöhemmin elämässä. 

Kohdennus Suomessa

Tavoitteenamme on kutsua WTC 2024:än vuosien 2008-2011 syntyneitä poikia ja tyttöjä muodostamaan kaksi Team Finland -joukkuetta ikäluokkaa ja sukupuolta kohden. Jokaiseen joukkueeseen mahtuu 15 kenttäpelaajaa sekä 2 maalivahtia.  

WTC 2023 osallistui seitsemän Team Finland joukkuetta (yli 100 pelaajaa) ikäluokissa 2007-2010. v

Pelaaminen Euroopan hienoimmalla salibandyareenalla 

Kaikki harjoitukset, harjoitusottelut, cup-pelit ja muut aktiviteetit toteutetaan Euroopan hienoimmalla salibandyareenalla – IFU-areenalla Uppsalassa – jossa osallistujat myös syövät lounaan, päivällisen ja iltapalat. Majoitus ja aamiainen neljän tähden Arenahotellissa ja Scandic Nord hotellissa sisältyvät majoitukseen, joka sijaitsee kävelymatkan päässä areenalta.

Matka Ruotsiin ja Uppsalaan

Matkustaminen pelaajat ja valmentajat yhdessä Tallink Siljalla. 

Turku – Tukholma 
Maanantai 22. Heinäkuuta. Lähtöaika 20:15 

Tukholma – Helsinki 
Lauantai 27. Heinäkuuta. Lähtöaika 16:45. 

Tukholman ja Uppsalan väliset edestakaiset bussikuljetukset sisältyvät hintaan.

 
 

Kiinnostuksen ilmaisu

Yhteystietonne (vanhempi)

Pelaaja


Valmentaja

* = Pakolliset kentät

Lähetä