Yhteenveto ja hinta

KeyTraining harjoittelu 
4 tekniikka 
1 pelisysteemi 

Otteluiden harjoittelu 
1 harjoitusottelu  
5 WTC turnausottelua 

Muut koulutukset 
1 kuntoharjoittelu 
2 Teambuilding  

WTC peliasut
2 pelipaitaa 
1 shortsit 
1 sukat 

Majoitus 
4 hotelliyötä, aamiainen sisältyy 

Ruokailut (Uppsalassa) 
4 aamiaista, 5 lounasta, 4 päivällistä ja 4 iltapalaa 

Matka 
Edestakainen risteily Suomesta Ruotsiin, mukaan lukien ateriat ja edestakainen bussikuljetus Tukholmasta Uppsalaan. 

Muut
Urheiluvakuutus 

Hinta
6995 SEK (noin 620 euroa)

Team Finland, WTC 2024 ohjelma

Maanantai 22.7
Lähtö Turusta klo. 20.15 Tallink Siljalla

Tiistai 23.7
Sisäänkirjautuminen, 1 kuntoharjoittelu, 1 KeyTraining, Teambuildning

Keskiviikko 24.7
3 KeyTraining, valokuvaus, WTC avajaiset 

Torstai 25.7
1 KeyTraining, 1 Harjoitusottelu , 1 WTC ottelu 

Perjantai 26.7
3 WTC ottelua (pudotuspelit alkaa) 

Lauantai 27.7
1-2 ottelua. (pudotuspeli , Finaali & sijoitusottelut) WTC Päättäjäiset. Kotimatka 

Sunnuntai 28.7
Paluu aamulla Helsinkiin Tallink Siljalla 10:30

KeyTraining

Kaikkia tekniikkatunteja vetävät ruotsalaiset ohjaajat, jotka ovat Selected Playerin kouluttamia ja sertifioimia. Leirin ensimmäisinä päivinä osallistujia valmennetaan keskittyen yksilölliseen kehitykseen ja tekniikkaharjoitteluun, joka perustuu Selected Playerin erityisesti muokattuun KeyTraining-harjoitteluohjelmaan. Ohjelma on suunniteltu vahvistamaan tehokkaasti kaikkia yksilöllisiä perustekniikoita, joita maailmanluokan pelaajaksi tai maalivahdiksi kehittyminen edellyttää. Maalivahdeille on myös omia maalivahtiharjoituksia.

Cup-peli 

Leirin loppupuolella järjestetään otteluita ja cup-pelejä, jotta osallistujat voivat kehittää sitä, mitä olemme harjoitelleet ja käyneet läpi cupia varten. Cup-otteluita on viisi per ryhmä, mukaan lukien pudotuspeli-/sijoitusottelu. Palkkaamme oikeita liittotuomareita, sillä haluamme, että otteluissa säilyy mahdollisimman korkea tuomaritoiminnan taso.

Otteluiden valmennus

Joukkueharjoituksia, harjoitusotteluita ja cup-pelejä vetävät suomalaiset valmentajat, jotka kaikki ovat Selected Playerin valitsemia.

Kuntoharjoittelu

Kuntosaliharjoittelua ohjaavat ruotsalaiset ohjaajat, jotka ovat Selected Playerin kouluttamia ja sertifioimia. Koska WTC on intensiivinen ja sisältää paljon harjoituksia ja cup-pelejä, kyse on laadullisesta kuntoharjoittelusta. Varmistamme, että osallistujat osaavat ja tekevät tärkeää fyysistä, nopeus- ja liikkuvuusharjoittelua, jota salibandypelaajan on kehitettävä, rakennettava, ja joka on tärkeää täyden potentiaalin saavuttamiseksi.

Maalivahdit

Maalivahdit saavat kattavan koulutusohjelman, joka kehittää kokonaisvaltaisesti maalivahtipeliä. Harjoitukset koostuvat, sekä erillisistä harjoituksista laukojien kanssa, että harjoituksista oman joukkueen kanssa. Osana metodiikkaa maalivahtikouluttajat käyttävät videoanalyysiä tärkeiden yksityiskohtien korostamiseen ja välineenä, joka auttaa maalivahteja pääsemään seuraavalle tasolle. Kaikki muut harjoittelut ja ruokailut maalivahdit ovat yhdessä oman joukkueen kanssa. Kaikkia maalivahtitreenejä vetävät ruotsalaiset maalivahtikouluttajat, jotka ovat Selected Playerin kouluttamia ja sertifioimia.

Teambuilding 

Yhteisöllisyyden rakentaminen joukkueiden välillä on tärkeä osa WTC-koulutusta, samoin kuin jokaisen pelaajan ”sisäisen” osaamisen kehittäminen. Tässä panostamme siihen, että osallistujat tutustuvat toisiinsa harjoituksilla, jotka rakentavat jokaisen yksilön itsetuntoa, itseluottamusta ja kehittävät joukkueen yhteishenkeä.

Kansainvälisiä ystävyyssuhteita

Osallistujamme ja heidän vanhempansa arvostavat suuresti ystävyyssuhteita, jotka syntyvät WTC:n aikana. Osallistujat saavat arvokkaan kontaktiverkoston tutustumalla oman maansa ja muiden salibandymaiden pelaajiin, mikä palvelee heitä koko loppuelämänsä ajan.

Majoitus

WTC:n osallistujana majoitut neljän tähden Arenahotellissa tai Scandic Nord hotellissa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä IFU-areenalta. Pelaajat asuvat yhdessä muiden kehitysryhmänsä/joukkueensa pelaajien kanssa 3- ja 4-hengen huoneissa.

Servicecenter 

WTC:n aikana IFU-areenalla on infokeskus, jonne olet tervetullut hakemaan vastauksia kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

Terveydenhuolto

Osallistujien turvallisuuden vuoksi meillä on paikan päällä omaa lääkintähenkilökuntaa, joka hoitaa pienet vammat ja kipsaukset. Olemme tiiviissä yhteydessä Uppsalan sairaalaan ja läheiseen lääkärikeskukseen, jos vakavampia vammoja ilmenee.