World Talent Cup

Vecka 30. 25 – 29 juli, 2023. För flickor och pojkar födda 2006–2010

Världens bästa individuella teknikträning och toppturnering under en och samma vecka.

Kom till Sverige och tävla mot Team Sweden, Finland, Schweiz och Danmark.
De bästa innebandytalanger i din åldersgrupp!

WTC 2022 info – English

I World Talent Cup möts morgondagens stjärnor!

World Talent Cup arrangeras av den globala utbildningsorganisationen Selected Player. Till WTC handplockas Sveriges största talanger för att bilda Team Sweden. I övriga länder nomineras spelare av sina ledare, alternativt genom att en förälder gjort en intresseanmälan som sedan följs upp av våra countrymanager genom kontakt med spelarens ansvariga tränare. Sedan bjuder vi, med hjälp av våra countrymanagers, in rekommenderade spelare i sin åldersgrupp från Finland, Schweiz, Norge och Danmark som bildar sina egna Nationella Team!

KLICKA HÄR för mer information om nomineringar.

Selected Players syfte är att forma och bygga morgondagens stjärnor i innebandy. Jonathan Kronstrand, en av världens mest meriterade innebandyspelare, med hela tre VM-guld och tre SM-guld i bagaget, har utvecklat den unika träningsmetoden KeyTraining, en revolutionerande teknikträning som extremt effektivt drillar deltagarnas individuella skicklighet i att lösa viktiga matchspelsmoment.

Under WTC ger vi deltagarna intensivutbildning i två delar. Första två dagarna jobbar vi med KeyTraining tillsammans med svenska KeyTraining instruktörer. Därefter går vi in i konceptets tävlingsdel som startar med en träningsmatch, där man spelar ihop laget och därefter väntar minst fem tuffa matcher mot internationellt motstånd.

Vänner för livet

WTC är mer än bara högkvalitativ träning och tävling. Det är också en möjlighet att möta spelare från andra länder och att bygga ett nätverk av vänner för livet. Alla dessa delar har spelare enorm nytta av nu, och i framtiden!