Test ut treningen som har skapt en rekke verdensstjerner

Gamechanger Camps er ekstra intensive treningsleirer med fokus på omfattende trening som både styrker deltakernes teknikk og spill i kamper. Gamechanger Camps arrangeres om sommeren for spillere mellom 13 og 16 år og passer for alle som synes innebandy er gøy og som ønsker å ta spillet sitt til det høyeste nivået.  

Her ligger treningen mer på nivå med hvordan treningen ser ut på elitenivå. 

Bli bedre i kampsituasjoner 

På Gamechanger Camps fokuserer vi på helheten, noe som betyr at vår treningsmetodikk, KeyTraining, suppleres med fysisk trening, teori, teambuilding samt kamp- og cupspill. Det betyr at spillerne skal kunne ta det de har lært gjennom KeyTraining og implementere det i virkelige kampsituasjoner. I tillegg arrangerer vi holdningsskapende forelesninger for deltakerne om emner som moral, vennskap og alkohol. 

Jevne og høypresterende utviklingsgrupper 

Siden fokus på Gamechanger Camps er å utvikle deltakerne så raskt som mulig, gjennom helhetsutdanning med både teknikktrening og cupspill, er vårt mål å skape så jevne utviklingsgrupper som mulig. 

Derfor er det ingen direktepåmelding for Gamechanger Camps, men det er mulig å sende en interessemelding, så avtaler vi med spillerens trener om hvilket nivå spilleren er på. Trenere og lagledere kan også tipse oss om spillere i sitt lag. 

Det er også viktig at alle som deltar synes det er morsomt å trene mye, og ønsker økt fokus på trening og kamper med andre likesinnede som brenner for innebandy. At alle spillere har en felles sterk vilje til å nå langt, er en av nøklene til hvorfor vår metode har vært så vellykket når det gjelder å forme elitespillere. 

Neste steg 

Spillere som utmerker seg på våre Gamechanger Camps kan også få muligheten til å delta på Selected Players høyeste leirnivå: World Talent Cup WTC

Mer informasjon

Alle treningsøkter, kamper og andre aktiviteter utføres i Europas fineste innebandyarena – IFU Arena i Uppsala – der deltakerne også spiser lunsj, middag og kveldsmat. Overnatting og frokost på det firestjerners Arenahotellet er inkludert, med gangavstand til arenaen.