Tips oss om spillere til World Talent Cup  

Gjennom skjemaet nedenfor kan du som er trener/lagleder gi oss tips om spillere til World Talent Cup. Det er ikke mulig å melde seg direkte på til WTC. Spillere blir invitert basert på tips og anbefalinger fra trenere og en vurdering av lokale scouts. Foreldre kan melde interesse på vegne av utøvere, som vi deretter sjekker angående spillerens nivå. 

Grunnen til at det ikke er en åpen påmelding er at vi ønsker å bygge jevne utviklingsgrupper og sikre at konkurransearenaen er på høyeste internasjonale nivå. WTC inneholder ikke bare individuelle teknikkøkter, men også kamper og cupspill som er avgjørende for å øke utviklingsnivået. 

Derfor ønsker vi å bygge så jevne og gode utviklingsgrupper (landslag) slik at alle spillere får mest mulig ut av å delta på WTC. Når en spiller er vurdert god nok, sender vi en invitasjon til spillerens foreldre for påmelding. 

Kriterier 

Hvis de tre følgende punktene gjelder for spillere på ditt eller andre lag i din klubb, vil vi gjerne ha dine tips. 

  1. Deltakeren bør være blant de beste i sitt distrikt/region og ha et spillnivå som tilsvarer høyt tempo i den øverste serien for sin aldersgruppe. 
  1. Spilleren ønsker å fokusere mye på trening og kamper. 
  1. Spilleren liker å trene mye.

Din kontaktinformasjon (leder)

Spillere

Slette spillere

Om spilleren

Foreldres kontaktopplysninger

Legg til spillere
* = Obligatorisk felt
Send