Selected Player jobber for å fremme internasjonal talentutvikling samt styrke ungdomshelse og velvære. Vårt mål er at flere skal fortsette å trene innebandy opp i alderen i landets idrettsforeninger og at sporten skal vokse både i Norge og internasjonalt.

Vår bakgrunn

Selected Player ble startet av Jonathan Kronstrand i 2006. På den første campen var vi 30 spillere. I dag har over 35 000 spillere gjennomgått våre treningsleirer. Dette viser at KeyTraining, vår treningsmetode og vårt leiropplegg fungerer. KeyTraining har vist seg ekstremt effektivt når det kommer til å utvikle deltakernes teknikk. Derfor tilbyr vi utviklingsgaranti på våre treningsleirer. 

På Sveriges U19-landslag, på både dame- og herresiden, har over 75 prosent deltatt på våre treningsleirer. Vi har også utdannet flere senior landslagsspillere og utallig mange elitespillere. 

Ideen har alltid vært å gi unge spillere nøklene de trenger – individuell teknikk, fysikk og spillforståelse – for å nå verdenstoppen. 

Vi tilbyr utviklende, profesjonelle, seriøse og lystfylte treningsleirer der man som deltaker kan finne venner for livet, bygge opp selvtilliten og selvfølelsen samt inspireres til å tørre å tro på og følge sine mål. 

Grunnlagt av landslagsspilleren Jonathan Kronstrand

Grunnleggeren av Selected Player er Jonathan Kronstrand, er tre ganger verdensmester. Jonathans mål har alltid vært å utvikle og hjelpe spillere over hele verden til å få den morsomste og beste starten på sin innebandykarriere som mulig. 

Jonathan begynte sin karriere i Haninge BK og debuterte i A-laget allerede som 14-åring. Sammen med klubben tok han tre SM-gull og senere, i landslaget, tre VM-gull – 1998, 2000 og 2002. Jonathan innehar fortsatt rekorden for flest antall poeng under et SM-sluttspill, en rekord han har hatt siden 2001.