Test ut hvilken trening som skaper verdensstjerner 

Skill Camps er intensive treningssamlinger med fokus på teknikktrening. I Sverige arrangeres det på over 30 stedet i løpet av sommer, høst, vinter og påskeferie. Det er åpne samlinger som retter seg mot barn i alder 10-12 år og passer alle som synes det er gøy med innebandy og vil bli bedre.  

Key Training-prinsippene gjør at det passer godt uavhengig av nivå, både for uerfarne og spillere på høyeste nivå i sin aldergruppe. 

Få rakettfart på utviklingen din! 

Treningsmetoden KeyTraining, som er tatt frem at flere ganger verdensmester Jonathan Kronstrand, har hjulpet frem flere verdensmestre. Alle instruktører har høy kompetanse og lar deltakerne suksessivt utvikle de tre viktigste innebandymomentene: bevegelseskontroll, blikkontroll og fartskontroll.  

Gøy og inspirerende teknikktrening 

Skill Camps er for alle og det legges mye vekt på at det skal være kule og gøye treninger.  

Vi tror teknikkutvikling er viktig fordi det styrker både selvtilliten og selvfølelsen. Det gjør det gøyere å være med på kamper og man fortsetter i innebandy lengre. Skill Camps er derfor bygt opp progressivt, noe som økter treningsnivået for hvert år.  

Neste steg

De som har vært med på Skill Camps og har vilje og ambisjon til å gå videre kan søke ut våre Gamechanger Camps fra de er 13 år. Inviterte spillere på disse vil oppleve mer fokus på kampsituasjoner og cupspill. De er regionale/nasjonale og inkluderer overnatting.