Representer Norge i World Talent Cup 

World Talent Cup (WTC) er en samling hvor vi Norges fremste talenter møter innebandytalenter fra hele verden for å teste sine ferdigheter på en internasjonal arena. Hovedfokus på WTC er å utvikle deltakerne så raskt som mulig med både teknikktrening og cupspill. Derfor er vårt mål å skape så like utviklingsgrupper (landslag) som mulig.  

WTC er “by invitation only”, så det er ikke mulig å “melde seg på” WTC, men det er mulig å sende en interesseforespørsel, så vil vi diskutere med spillerens trener og lokale scouts hvilket nivå spilleren er på hva gjelder ferdigheter, motivasjon og holdninger.

Tips og nominering 

Trenere og lagledere kan tipse oss om spillere i laget sitt som de mener er på riktig nivå for WTC, dvs at de er blant de ledende i sin aldergruppe i Norge og er motiverte i sitt treningsarbeid. Vi får også nominasjoner fra våre talentspeidere og samarbeidspartnere. Til WTC inviteres spillere i alderen 13 – 16 år for å være en del av et Team Norway. Hvert lag består av inntil 15 utespillere og 2 målvakter. 

 
 

Motstand på høyeste internasjonale nivå

Kun håndplukkede deltakere i aldersgruppene 13–16 år får delta på WTC. Cupspillet er altså på det absolutt høyeste internasjonale nivået i hver av aldersgruppene. WTC arrangeres alltid i uke 30.

Teknikktrening og cupspill

De første dagene på WTC trenes deltakerne med fokus på individuell teknikk og spillutvikling basert på Selected Players spesialtilpassede treningsprogram KeyTraining. Programmene er metodisk utformet for effektivt å styrke individuelle grunnteknikker og spilleforståelse som kreves for å bli en spiller i verdensklasse. 

Gjennom uken inkluderes kamp- og cupspill slik at deltakerne kan bruke det de har trent på i kampsituasjoner og få internasjonal høykvalitets konkurranseerfaring mot tøff motstand. For spillere som ønsker rask utvikling og i fremtiden ønsker å nå sitt fulle potensial, er WTC det absolutt beste alternativet.  

Alle som deltar på WTC må synes det er gøy å trene mye, og ønsker økt fokus på treninger og kamper med og mot andre likesinnede som brenner for innebandy. At alle spillere har en felles sterk vilje til å nå langt er en av nøklene til hvorfor vi er så suksessrike når det gjelder å forme morgendagens elitespillere.  

Spørsmål til tidligere deltakere?  

Rune Brunborg er norsk koordinator for Selected Player. Han kan kontaktes på 004797778316 eller rune@brunborg.com.  

I 2023 var det med spillere fra 9 klubber: Ajer, Gjelleråsen, Greåker, Monolitten, Nittedal, Sarpsborg, Sjetne, Slevik og Tunet. Ta gjerne kontakt så kan vi finne en representant i din klubb som kan fortelle om sine erfaringer.  

Ta også kontakt om du har lyst til å være med å koordinere en årgang i Norge. Vi planlegger i noe grad Pre-camps i Norge som oppladning og forberedelse til konkurransene i Sverige.

Internasjonale vennskapsbånd 

Målet med WTC er å hjelpe spillere med å bli så teknisk dyktige som mulig og med best mulig spilleforståelse i i oppbyggingsårene 13–16 år. Men WTC handler ikke bare om trening og konkurranse. Under samlingen ønsker vi å bygge broer og skape vennskapsbånd mellom innebandylandene, noe som deltakerne vil ha uvurderlig nytte av senere i livet.  

Norske lag på WTC

Vårt mål for WTC 2024 er å samle de beste guttene og jentene i aldersgruppene 2008-2011 i et Team Norway for hver alderstrinn og kjønn. Hvert lag har plass til inntil 15 utespillere og 2 målvakter.

Spill i Europas fineste innebandyarena 

Alle treningsøkter, treningskamper, cupspill, og andre aktiviteter gjennomføres i Europas flotteste innebandyarena – IFU Arena i Uppsala – der deltakerne også spiser lunsj, middag, og kveldsmat. Det gir en helt magisk følelse å gå inn i hallen der, med 5 innebandybaner under samme tak.  

VM i innebandy ble arrangert i IFU Arena i 2021.  

Overnatting og frokost på det firestjerners hotell er inkludert, med gangavstand til arenaen. 

Reise

Uppsala ligger kun 20 minutters kjøretur fra Arlanda flyplass og 40 minutters togreise nord fra Stockholm. Deltakerne har i utgangspunktet ansvar for egen reise. Det pleier å være med så mange foreldre at det har vært lett å arrangere samkjøring. 

Meld interesse

Din kontaktinformasjon (forelder)

Spillere


Trenere

* = Obligatorisk felt

Send