Sammanfattning

Detta ingår på World Talent Cup:

Träning
2 träningspass
1 träningsmatch

Teambuilding
2 pass

Cupspel
5 cupmatcher inkl. slutspel

Kläder
2 Tröjor
1 par strumpor
1 par shorts

Boende
3 nätter på hotell med frukost

Mat
Helpension med frukost (hotell), lunch, middag och kvällsmål (IFU Arena)

Idrottsförsäkring
ingår i priset

Preliminärt schema

Onsdag 24 juli
Resdag + incheckning, 1 träning, teambuilding, invigningsceremoni

Torsdag 25 juli
1 träning, 1 träningsmatch, 1 cupmatch

Fredag 26 juli
3 cupmatcher

Lördag 27 juli
1-2 slutspel/placeringsmatcher, avslutningsceremoni, hemresa

Cupspel 

Efter träningsdagen startar World Talent Cup. Cupspelet ger deltagarna en mer avancerad och utmanade möjlighet att bygga upp sin tävlingsvana på internationell nivå. Här får deltagarna träna på att använda sina tekniker i matcher mot absolut bästa motstånd, som ex. Team Finland. Cupspelet är professionellt arrangerat med svenska förbundsdomare. Cupspelet kan följas live på vår hemsida. 

Team Sweden 

I World Talent Cup ställer Sverige upp med två teams i varje åldersgrupp. Varje team är 15 utespelare och 2 målvakter.  
Varje WTC-team kommer ha två instruktörer som följer och ansvarar för teamet under hela lägret både på och utanför planen. Dessa två ledare kommer även att vara ansvariga för coachningen av teamet under cupspelet. 

Instruktörer 

Våra instruktörer kommer väl förberedda. Samtliga instruktörer har certifierats av oss på en tvådagars instruktörsutbildning. Selected Players värdegrund RIC, Responsibility – Inspiration – Competence är basen och genomsyrar hela deras ledarskap. 

Arena 

Vi tränar, spelar cupspel och får övrig utbildning i fantastiska IFU-Arena med fem fullstora planer under samma tak. I Arenaköket serveras lunch, middag och kvällsmål. 

Boende 

Som Team Sweden deltagare i World Talent Cup erbjuder vi boende på Scandic Nord som ligger på gångavstånd till IFU-Arena. 

Servicecenter 

Under cupen kommer det att finnas ett informationscenter i IFU Arena dit ni är välkomna för att få svar på eventuella frågor och funderingar. Ansvarig countrymanager för varje land att finnas för att svara på frågor från föräldrar och övriga medresande. 

Sjukvård på plats 

För deltagarnas säkerhet har vi egen sjukvårdspersonal på plats som tar hand om lättare skador och omplåstring. Vi har nära kontakt med Uppsala Sjukhus och närliggande vårdcentral om allvarligare skador skulle uppstå.